Herenmode

Al jaren weten mannen vanuit de hele regio kledingwinkel Blue World te vinden in het overdekte winkelcentrum Geesterduin in Castricum. Naast het ruime assortiment in herenmode, jeans, t-shirts, overhemden, truien, sweaters casuals, underwear en jassen, weten de heren ook de persoonlijke service en de relaxte sfeer zeer te waarderen. Goed om te weten is dat onze jeans ook verkrijgbaar zijn in de lengtematen 36 en 38. Naast mannenmode verkoopt Blue World tevens het luchtje Barfly van Scotch & Soda!

Blue World het juiste adres voor uw herenkleding!

Persoonlijk kledingadvies

Niet het bekende verkoop praatje van "staat je leuk" maar een weloverwogen advies waarin de man als persoon centraal staat. Ons motto blijft dan ook dat de klant uiteindelijk zelf de keuze maakt wat hij of zij wilt dragen.

Service

Heeft u als man overdag geen tijd om naar onze jeanswinkel te komen en bent u in het bezit van een klantenkaart, dan kunt u altijd uw partner kleding voor u laten uitzoeken. Wij zetten dit dan op zicht zonder dat u hoeft aan te betalen, zodat u s'avonds rustig de kleding kunt doorpassen zonder enige koopverplichting. Als dat nog geen teken van goede service is….

Kledingmerken

Blue World is officieel verkooppunt voor mannenmode van de volgende merken; PME Legend, G Star, Scotch and Soda, Jack and Jones Premium, Levi's, Kultivate, Minimum, Elvine, Buddha to Buddha, Muchachomalo, Reef, Havaianas, Cowboysbag en Plain.